Колеги, не знам дали точно тук е мястото на което трябваше да пусна тази тема,но търсих другаде и не намерих ... та .. какво бихте ми препоръчали Алфа-та или Фиат-а ... все още не съм взел книжка (до 10 дни ще стане) и се чудя коя кола е по-подходяща .. и не само това - каква кола бихте ми препоръчали като "първа - учебна" ... Благодаря предварително !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romep 145 1.4 TS или Fiat Bravo ...
Collapse
X
-
интересува ме разход-а,поддръжката ... моля помогнете .. иначе ми предлагат 1 Алфа 145 1.4 ТС за 3000 лв ... сменени масла и филтър .. естствено ако се метна на нея ще я закарам на сервиз преди да дам парите ... но ме интересува и за на пред частите скъпи ли са ...
Comment
-
Първоначално публикувано от el-ninhoинтересува ме разход-а,поддръжката ... моля помогнете .. иначе ми предлагат 1 Алфа 145 1.4 ТС за 3000 лв ... сменени масла и филтър .. естствено ако се метна на нея ще я закарам на сервиз преди да дам парите ... но ме интересува и за на пред частите скъпи ли са ...?! Коя година е?Но аз лично бих ти препоръчал Алфата,няма да сбъркаш!
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
За първа кола най-подходящо е Браво-то. А след една година можеш да се прехвърлиш на 156.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от pentПървоначално публикувано от FreeStylerНе знам друго 1.4 да върви така (атмосферка) ...според мен 1.4 като за начало е добре и като му свикнеш тогава си земи нещо по сериозно ... мое мнение
Alfa romeo 145
Comment
-
[quote=lulin racing]Първоначално публикувано от "el-ninho":rgtj36z4интересува ме разход-а,поддръжката ... моля помогнете .. иначе ми предлагат 1 Алфа 145 1.4 ТС за 3000 лв ... сменени масла и филтър .. естствено ако се метна на нея ще я закарам на сервиз преди да дам парите ... но ме интересува и за на пред частите скъпи ли са ...?! Коя година е?Но аз лично бих ти препоръчал Алфата,няма да сбъркаш!
[/quote:rgtj36z4]
97-ма година е ... страшна е .. със джанти,климатроник и другите и екстри ... на 134 000 км е ... дават ми я на 3000лв. щото е от познат човеккарана е в сервиза на Алфа Ромео и са и сменени масла и филтри .. ремъците можели още да се кара с тях не били захабени ... ако обясните как мога и снимка да метна ...
Comment
Comment